Make your own free website on Tripod.com

NAJAARSRIT 2002

Hoi magna-fans,

De najaarsrit was weer een geslaagde onderneming. In alle vroegte  ( 9.30 uur sharp) vertrokken we onder aanvoering van de voorzitter  Hans en himself bij de Mac.
Na een uurtje sturen waren we op de plaats van bestemming, tot mijn verbazing waren er al meer en bleek de opkomst grote dan verwacht (bleek tijdens het eten onderweg).
De rit was erg leuk, maar leuker vond ik het om weer eens contacten op te frissen met de andere magna-o-fielen.
Heb onderweg wat plaatjes geschoten die ik mee zend.

See you all op de volgende meeting,

René uut Aomersfoort.
 

Najaarsrit 2002.

Zondag 13 oktober, eindelijk mochten wij weer eens met de club uit rijden gaan. De locatie was in de omgeving van Westervoort en werd door René Schutte allemaal geregeld. Voor de leden die nog niet weten wie of wat hij is, René regelt ook alles voor de club tijdens de motorbeurs in Utrecht. Dit betekend dat alles weer perfect geregeld was en ik mij dus geen zorgen hoefde te maken.

Zondagmorgenvroeg vertrokken wij dus om 09.30 uur richting Westervoort. Het was behoorlijk fris, zeg maar koud, maar wij zijn echte kerels (daar bedoel ik dus ook de vrouwen mee) dus kon de kou ons niet deren.

Na een voorspoedige rit kwamen wij aan bij de Mac in Westervoort, waar de koffie al klaar stond. Zoals altijd zie je steeds weer dezelfde koppen maar heel fijn was het om ook een flink aantal nieuwe leden te mogen begroeten. Altijd leuk om ook hun motor te bekijken.. Eerst nog even tanken en toen begonnen wij aan de rit. In totaal 36 motoren maakte het geheel weer tot een aanzienlijke stoet. Af en toe had dit tot gevolg dat de clubcommunicatie niet helemaal goed over kwam. Het bereik is niet verder dan 2 km. Deze keer reed ik helemaal achteraan zodat ik een goed overzicht had op de lange sliert die zich een weg baande over schitterende dijkjes langs de Rijn.

Wat een mooie huizen staan hier en wat een lekkere scheurweggetjes zijn hier. De stoet reed via een aantal dorpjes waarvan ik niet wist dat deze bestonden richting Lobtih en daarna kwamen wij in Duitsland aan. Dit klinkt leuk maar meer dan een bordje met sterretjes en de naam was het ook niet. Langzaam doorrijdend kwamen wij aan in Beek en ’s Heerenberg. Rijdend door deze bossen moest ik ineens aan de boeken van Pim Pandoer denken. Het verhaal van deze held speelde zich inderdaad in die bossen af. Wat een pracht van een omgeving maar ik was wel blij dat het niet zo warm was want anders is er daar, denk ik, geen door komen aan met zo’n grote groep motoren.

Even lunchen, dachten wij. Maar omdat de groep, 55 man/vrouw sterk, groter was dan gedacht duurde het een aardig tijdje voordat iedereen iets eetbaars naar binnen had gewerkt. Het was zelfs zo dat de eerste alweer op zijn motor zat toen de laatste zijn uitsmijter nog opgediend kreeg. Door dat dit dus wat langer duurde dan gepland werd er al snel weer voor een alternatieve route gekozen die eindigde in Groesse, recht tegenover het huis van René en Rachel.

 

Een drankje volgde en na iedereen een goede reis naar huis te hebben gewenst werd deze najaarsrit besloten. En wederom was dit een MAGNAFIEK evenement en zeker voor herhaling vatbaar.

Hagi

© Magnafreak 2002