Make your own free website on Tripod.com

JAARVERGADERING 2003

Op zondag 16 november van 13.15 uur tot ongeveer 17.00 uur wordt de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Dit klinkt zwaar maar in feite is het dus gewoon een gezellige middag met een hapje en een drankje. Het is de laatste activiteit die dit jaar door de MAGNAMOTORCLUB wordt georganiseerd. Dus laat je gezicht zien en maak je wensen voor het komende jaar kenbaar.

Zoals elk jaar moeten er ook nu nog een aantal evenementen voor het komende jaar ingevuld gaan worden.

Dit zijn: De Mei-rit, het jaarfeest en de Najaarsrit. Het zijn dus nog maar 3 evenementen maar dit moet wel geregeld gaan worden. Wil je wat organiseren laat het mij dan weten.

Na afloop van de vergadering kunnen wij natuurlijk weer ergens een hapje gaan eten. Wil je meegaan eten dan moet je dit vooraf, uiterlijk 12 november, laten weten. Doe dit via de telefoon 033-4805841 of via de email Hagemans@wanadoo.nl, graag ook melden als je van plan bent om alleen de vergadering bij te wonen

Adresgegevens:

BJ UTRECHT, Karnemelksweg 8, 3739 LB  Hollandsche Rading

Mobiel ben ik te bereiken onder nr: 06-16010908

 

Korte routebeschrijving: (kan voor het vanuit het Noorden en Zuiden)

Snelweg A27, afslag Hilversum, vervolg weg richting N201 (linksaf diependaalselaan), verkeerslichten links af ( N 417Utrechtseweg), in Hollandsche Rading links af (Vuurse Dreef), na 1,5km rechts af Karnemelksweg.

 

Hopelijk tot ziens op de 16e.

Het bestuur.

Magnafreak 2003